Розкрито деталі вбивства Шані Лук / t.me/nexta_live

Президент Ізраїлю Іцхак Герцоги розкрив шокуючі деталі вбивства найвідомішої заручниці палестинських бойовиків – німкені Шані Лук.

Як розповів Герцог в інтерв'ю німецькому телеканалу Welt, бойовики ХАМАС відрубали голову дівчині. Череп німкені знайдено та ідентифіковано.

"Знайдено її голову. Це означає, що ці варварські, садистські тварини просто відрубали їй голову, коли вони нападали, катували та вбивали ізраїльтян", - сказав президент.

Відео дня

Герцог зазначив, що тіло Шані нещодавно вдалося впізнати. Ще 40 тіл досі не ідентифіковано. Ці люди зазнали найжорстокіших тортур, спалення та розчленування.

"Те, що ми бачили на кордоні між Газою та Ізраїлем, виходить далеко за рамки погрому. Ми побачили бійню. Ми бачили, як на вулицях текла кров. Ми бачили найжахливішу трагедію, яку тільки можна уявити", - сказав він.

Викрадення Шані Лук

Перед нападом ХАМАС на країну тисячі ізраїльтян зібралися на фестиваль електронної музики біля сектора Гази. Десяткам учасників музичного фестивалю вдалося вижити після нападу, сховавшись від терористів у кущах і ярах. Однак сотням людей врятувалися не вдалося – у районі, де проходив фестиваль, було знайдено 200 тіл загиблих. 

Терористи ХАМАС викрали 22-річну німкеню під час нападу на фестиваль. Відео з дівчиною, яка лежить нерухомо у пікапі облетіло світ. Шані стала обличчям жахливої ​​терористичної атаки ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня. Невідомо, чи була вона на той момент ще жива.

Сьогодні мати дівчини оголосила, що 22-річна Шані Лук, яка потрапила у заручники до терористів ХАМАС під час їхнього нападу на музичний фестиваль в Ізраїлі, мертва.

Вас також можуть зацікавити новини: