Стали відомі цікаві деталі щодо особистого життя рідних посіпак влади РФ / колаж УНІАН зі скріншотів

Син російського топ-пропагандиста Артема Шейніна Дмитро живе в США.

У соцмережах Дмитра Шейніна йдеться, що він проживає в американському місті Нешвілл. Про це повідомляє Telegram-канал "Можем объяснить". За його даними, Шейнін-молодший протягом останніх років проводив час на американській території, поки його батько-пропагандист розповідав, що "США багато в чому перекручують американську мрію, про яку заведено знімати фільми". 

На каналі також йдеться, що Дмитро Шейнін здобув вищу освіту в швейцарській Люцерні - навчався в школі готельного бізнесу.

Відео дня

За відомостями журналістів, РФ хоче покинути онук радянської космонавтки і путіністки Валентини Терешкової. "Олексій Терешков дуже хоче жити в Бергамо, Італія. Так і пише у своєму ВК (заборонена в Україні соцмережа "ВКонтакте", - Ред.). Правда, судячи з фото, він все ще в Росії", - підкреслюється в повідомленні.

Онук космонавтки вказав такий статус у соцмережі: "Catch me If you can (злови мене, якщо зможеш, - Ред.)".

Розкрито цікаві деталі щодо особистого життя рідних пособників російської влади / фото t.me/mozhemobyasnit

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

Раніше стало відомо, що в Європі вчилася і жила дочка прес-секретаря російського диктатора Володимира Путіна Дмитра Пєскова - Єлизавета. Дівчина регулярно хвалилася розкішним життям і подорожами, а повернулася в РФ тільки тоді, коли в ЄС проти неї запровадили санкції.

Потім Пєсков стверджував, що його дочка "ніколи не була дитиною-мажором" і нібито в Європі під час навчання жила "бідно, в спартанських умовах".

Вас також можуть зацікавити новини: