Бійка сталася біля кафе

Як повідомили УНІАН у прес-службі патрульної поліції Одеси, 9 жовтня близько 3.00 надійшов виклик про те, що біля кафе «Гранат», по вулиці Катерининській, 4, чути постріли.

Прибувши на місце події, патрульні з'ясували, що між нетверезими чоловіками та охоронцями вказаного розважального закладу виник конфлікт, під час якого невідомий застосував зброю.

«Трьох зловмисників затримали і доставили у відділ поліції, на місце було викликано «швидку допомогу», - зазначили в прес-службі.

Відео дня

Як повідомила в. о. заступника начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в області Анастасія Якубенко, конфлікт стався між трьома військовослужбовцями та охоронцями закладу.

За її словами, конфлікт, під час якого один з військовослужбовців застосував травматичний пістолет, стався через те, що військових не пустили в цей заклад.

Читайте такожВ Одесі в лікарні померла малолітня дитина, яка потрапила під трамвай

«Стався конфлікт, який переріс у бійку... Військовослужбовець вистрілив у бік охоронців, один з яких дістав поранення. Опоненти дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості», - додала Якубенко.

За її даними, охоронцю, який дістав поранення в ногу, в лікарні було надано допомогу, після чого він поїхав додому. Наразі у Військово-медичному клінічному центрі Південного регіону України (Одеса) перебувають двоє військовослужбовців, в одного з яких - перелом фаланги пальця руки і забиття. У їхнього третього товариша, за словами Якубенко, – незначні тілесні ушкодження.

Читайте такожВ Одесі на Куликовому полі відбулася сутичка "Правого сектора", антимайданівців та спецназу (фото, відео)

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Матеріали провадження передано до військової прокуратури Південного регіону України.