Мітинг в Одесі / Думская

Як передає кореспондент УНІАН, на Приморському бульварі, біля пам'ятника Дюку, зібралося, за різними оцінками, до 1 тисячі осіб.

Деякі мітингувальники тримають прапори Євросоюзу та Державні прапори України. Серед тих, хто прийшов на мітинг, багато подружніх пар з маленькими дітьми.

Читайте такожВ Одесі відбувається автопробіг на підтримку ЄвромайдануПромовці висловлюють підтримку столичному Майдану і заявляють, що Одеса категорично проти розколу країни.

Відео дня
Автобуси біля Одеської ОДА

Наразі на Думській площі біля Приморського бульвару, біля мерії міста (за 200 метрів від Дюка) встановлено металеву огорожу. По периметру будівлі стоять кілька десятків правоохоронців у шоломах. Біля пам'ятника Олександру Пушкіну (навпроти мерії) стоять вантажівки комунальних служб, причепи. Дана техніка, таким чином, перекрила підхід до будівлі мерії. Поряд з огорожею також стоїть і міліцейський автобус.

Як повідомляв УНІАН, вчора в Одесі також відбувся мітинг на підтримку Євромайдану. На Приморський бульвар до пам'ятника Дюку, прийшло понад 800 осіб. Перед ними виступили активісти, які прибули з Києва, а також ті, хто збирається в столицю найближчим часом.