Фото УНИАН

Всі озброєні блокпости на в`їздах до Одеси знято. 

Як повідомили УНІАН у відділі зв`язків із громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, блокпости знято за наказом начальника управління Георгія Лорткіпанідзе. 

У відділі процитували начальника регіонального главку: «Бачу, що тут (у регіональній міліції – УНІАН) багато потрібно змінити й зробити. На даний момент має місце тотальна корупція, а співробітники міліції, які патрулюють вулиці із зброєю, й блокпости на в`їздах до міста викликають тривогу у громадян. Люди не повинні боятися міліції, вони повинні довіряти міліції й поважати закон. Тому одна з перших моїх вимог - зняти блокпости й здати автомати в збройові кімнати».

Відео дня

Читайте такожОдеську міліцію очолив екс-заступник глави МВС Грузії

Лорткіпанідзе також заявив, що кожен міліцейський підрозділ має чітко розуміти й виконувати покладені на нього функції: розкриттям злочинів повинні займатися лише оперативні служби, спецназ повинен виконувати свою роботу, а дільничні - свою.

Як пояснили УНІАН в управлінні МВС, блокпости було знято ввечері 18 червня. 

Як повідомляв УНІАН, 16 червня міністр МВС Арсен Аваков в Одесі представив нового начальника ГУ МВС області Георгія Лорткіпанідзе.