Суддя, який кинув Луценка до в'язниці, знову відсторонений від роботи / фото УНИАН

Як повідомляє ТСН, суддя Вовк, який виносив вирок нинішньому лідеру фракції БПП Юрію Луценку, відсторонений строком на два місяці.

У свою чергу сам скандальний суддя після засідання ВККСУ сказав, що все одно не припинить ходити до Печерського суду, бо "відчуває обов'язок".

"Мій обов'язок є ходити на роботу – я ходжу на роботу, але зарплату не отримую. А потім, коли вже скасовується рішення вищої комісії, ці гроші повертаються", - розповів Вовк.

Читайте такожГолова Верховного суду виступив проти громадського контролю над суддями та подання додаткових декларацій про доходи

Як повідомляв УНІАН, наприкінці 2015 року Вищий адміністративний суд України скасував рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про відсторонення судді Печерського райсуду м. Києва Сергія Вовка від посади судді.

Однак у Генпрокуратурі з рішенням суду не погодились і заявили про намір повторно звернуться до ВККСУ з клопотанням про відсторонення судді Вовка від займаної посади.

Вовк підозрюється у зловживанні службовим становищем і винесенні завідомо неправосудного рішення у цивільній справі. Зокрема, він відомий тим, що засудив на чотири роки в'язниці екс-міністра внутрішніх справ, нинішнього голову фракції БПП Юрія Луценка.