Фото МСЛ

В Україні має запрацювати модель цільового використання державою надходжень від лотерей. Таку точку зору висловив в.о. директора з комунікацій оператора державних лотерей “М.С.Л.” Антон Авдєєв під час вручення нового спорядження вихованцям хокейної школи у льодовій арені “Льодограй” (м. Богуслав, Київська обл.).

“У всьому світі за рахунок лотерей держава фінансує різноманітні соціальні та інфраструктурні проекти: місцеве кіно, спорт, освіта… І Україна не має бути виключенням!”, - зазначив Авдєєв у своєму виступі.

В той же час, на думку представника “М.С.Л.”, ситуація на лотерейному ринку далека від ідеальної.

Відео дня

“Кабінет Міністрів України запропонував законопроект про врегулювання грального бізнесу. Ми аналізуємо цей проект. І не розуміємо, чому там так багато про ліцензійні умови та вимоги до операторів, а про механізми фінансування соціальної сфери лише декілька абзаців”, - пояснює Авдєєв.

Антон Авдєєв також підкреслив, що зараз “М.С.Л.” за власний кошт фінансує певні соціальні проекти. Серед них  кінофестиваль “Молодість” та льодова арена “Льодограй”, на будівництво якої компанія витратила близько $3 млн.

На думку Авдєєва, історія льодової арени “Льодограй” - яскравий приклад того, як гроші від лотерей можуть змінити життя дітей по всій Україні.

Фото МСЛ

"З того часу, як у 2014 році в Богуславі збудували льодову арену  “Льодограй”, наша дитяча хокейна команда «Шершні» 12 разів була призером в українських та міжнародних змаганнях. А юні богуславські фігуристи отримали 322 призових місця, в тому числі у міжнародних змаганнях. Завядки арені “Льодограй” діти отримують нові можливості для власного майбутнього”, - погоджуються батьки юних спортсменів.