Вже цієї п’ятниці вдруге відкриє двері для усіх шанувальників риби та морепродуктів фестиваль «Їжа моря»!

22-23 листопада у новому торговельно-розважальному центрі River Mall у магазині «Сільпо» відбудеться рибний фестиваль, де буде представлено 130 видів риб та інших морських мешканців з 25 країн світу!

Програмою передбачені смачні дегустації, цікаві майстер-класи, куштування кулінарних шедеврів, надзвичайна ферма устриць та спеціальне морське меню за привабливими цінами.

Відео дня

На фестивалі свою продукцію представлять найбільші постачальники морепродуктів в Україні. Гостям запропонують свіжі делікатеси з морської риби та різноманітних морепродуктів найвищої якості.

Традиційно представить свою лінію морських делікатесів відомі у всьому світі морепродукти Аляски. Для знавців продукції буде нагода придбати улюблені товари за ласими цінами. Для тих, хто тільки починає знайомитися буде корисним дізнатися переваги морепродуктів Аляски, адже чим вирізняється ця риба, то це тим, що в її раціон не входять штучні корми, що робить її екологічно чистою. Натуральна риба північних морів - це корисно, смачно, сучасно. Риба Аляски підходить на будь-який випадок, від щоденного сімейного обіду, до особливої святкової вечері. Чим ласуватимуть наші гості? Морепродуктами і рибою преміум-класу! П'ять видів тихоокеанського лосося: горбуша, кета, кижуч, нерки і чавичі, а також чорна тріска, краби, палтус і морські гребінці. Також буде можливість дегустувати. Представники обіцяють розкрити рецепти та щедро ділитися порадами.

Цього року представники продукції Аляски підготував для своїх гостей «морський» сюрприз – спеціальний стенд, де кожен відвідувач «Їжі моря» порине у світ Аляски за допомогою віртуальної реальності!  

Справжнє шоу з обробки велетенського тунця від неповторного бренд-шефа Сільпо – Марко Черветті, розпочнеться 22 листопада о 17:00, а в суботу не проґавте о 13:00.

Маленькі відвідувачі теж будуть у захваті, для них працюватиме дитяча зона з майстер-класами та розвагами. 

Власна коптильня, неймовірна фотозона, дегустації, майстер-класи, розіграші та веселий морський оркестр – і це ще не повний список чим буде дивувати цьогорічний фестиваль «Їжа моря»!

Якщо ви ще не встигли спробувати гребінці, мідії, краби, омари та інші морські делікатеси – у вас є дві чудові нагоди – два дні, коли ви по-справжньому оціните різноманіття морського світу.

В п’ятницю 22 листопада святкування розпочнеться о 16:00, а в суботу стартуватиме об 11 ранку, а триватиме аж до 22:00.

Вхід вільний для усіх охочих!

#askforalaska #alaskaseafood #eatalaska