4 грудня 2019 р. о 13:00 у м. Києві біля Верховної Ради України (Площа Конституції) розпочнеться безстрокова акція «Ні розпродажу України!»

Акція супроводжуватиметься попереджувальним перекриттям доріг у регіонах.

Представники територіальних громад, фермерських господарств, сільськогосподарських підприємств, особистих селянських господарств, домогосподарств, профспілок, патріотичні проукраїнські сили, організації громадянського суспільства та наукового співтовариства з усіх куточків України висловлюють рішучий протест проти будь-яких спроб розпродажу Української землі, всупереч волі Українського народу.

Відео дня

Ми, Об’єднаний штаб захисту української землі, вимагаємо провести земельну реформу в інтересах усього українського суспільства, з урахуванням потреб нинішнього і майбутнього поколінь Українців, – а не купки спекулянтів, олігархів та транснаціональних корпорацій.

Ми, представники територіальних громад, фермерських господарств, сільськогосподарських підприємств, особистих селянських господарств, домогосподарств, профспілок, патріотичних проукраїнських сил, організацій громадянського суспільства та наукового співтовариства, залишаємо за собою право на громадський протест, гарантований Конституцією України. А також, якщо ми рухаємося до ЄС, то маємо право на акції протесту, до яких вдаються європейські фермери – перекриття дорожнього руху на міжнародних трасах, тракторні колони до урядових будівель, безстрокові пікети та інші заходи.

До цих протестів прислуховуються можновладці ЄС. Ми змусимо прислухатися і до нас! 

Дата та час проведення: 04 грудня 2019 року о 13:00

Місце проведення: м. Київ, Верховна Рада України, вул. Михайла Грушевського, 5 (Площа Конституції)

Контактна особа: Форстій Марина 097 8006110