Дружина голлівудської "зірки" Мела Гібсона Робін, яка подала на розлучення після 28 років сімейного життя, хоче одержати 500 мільйонів доларів або приблизно половину сімейного статку, повідомляє РІА “Новости” з посиланням на CNN.

Це розлучення обіцяє стати найдорожчим у світі.

Поки що очолює список найдорожчих розлучень, за версією Forbes, "зірка" баскетболу Майкл Джордан - він мав виплатити Хуаніті Ваной, банківській службовиці, з якою одружився 1989 року, 168 мільйонів доларів.

Відео дня

На другій сходинці списку - співак і актор Ніл Даймонд, який заплатив своїй дружині Марсії Марфі 150 мільйонів доларів.

100 мільйонів доларів коштувало розлучення Стівену Спілбергу, який прожив зі своєю дружиною Емі Ірвінг чотири роки після весілля в 1985 році. Тоді це була половина статку культового голлівудського режисера і продюсера.

Причиною розлучення Робін Гібсон назвала "непереборні розбіжності". У сім`ї семеро дітей, шестеро з яких ведуть самостійне життя. Робін попросила суд про спільну опіку над молодшою дитиною, Томом, якому десять років.

Журнал People вважає, що причинами розлучення стали нервозність і надмірна тяга Гібсона до спиртного, яка переросла в залежність під час роботи над культовим фільмом "Апокаліпсис". Проте безпосереднім поштовхом до розлучення стала публікація світлин, де Мел Гібсон на пляжі з молодою брюнеткою. Таблоїди поки не встановили точно “непереборну розбіжність”, відомо, що вона з Росії, співачка, звуть Оксана.