У Феодосії виборець в пориві гніву порвав три бюлетені. Як розповів по телефону кореспонденту УНІАН начальник Центру громадських зв`язків Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим Олександр ДОМБРОВСЬКИЙ, чоловік (1950 роки народження) прийшов голосувати на виборчу дільницю разом з дружиною і дорослою донькою. Після того, як члени сім`ї проголосували, голова сім`ї сам мав намір кинути в урну всі три складені бюлетені. Проте спостерігачі зробили йому зауваження, виникла сутичка. Розсердившись, виборець порвав три бюлетені. Цей випадок зафіксований в журналі реєстрацій, зазначив начальник ЦГЗ.

В Алушті нетверезий молодий виборець пошкодив урну для голосування. «Молода людина, 1980 роки народження, що знаходилася в стані алкогольного сп`яніння, підходячи до урни, випадково або невипадково пошкодив скло. Цілісність скриньки виявилася порушеною», - повідомив О.ДОМБРОВСЬКИЙ. За його словами, на місце події виїхала оперативна група. Можливо, дії виборця будуть кваліфіковані як дрібне хуліганство, або його дії будуть розглянуті лише як знаходження в громадському місці в нетверезому стані.

У  Кременчуці невідома жінка вихопила у члена виборчої комісії шість бюлетенів і вкинула їх до урни для голосування. Жодних позначок вона не ставила. Жінку поки що не затримали, але вже встановили особу. В міліції УНІАН повідомили, що пошуками жінки займається спецгрупа на чолі з начальником штабу Кременчуцького міського управління міліції Володимиром ПЕЧЕРИЦЕЮ.

Відео дня

У Харкові близько восьмої ранку двоє молодиків намагалися винести два чистих бюлетеня з 63-ої дільниці Жовтневого району. Як повідомили УНІАН у прес-службі БЮТ, правопорушників, які, вийшовши з кабінок для голосування, не вкинули бюлетені в урну, вчасно зупинили спостерігачі. Оскільки такі дії могли бути початком схеми фальсифікації, складено акт про порушення виборчого законодавства.