Мега-мітинг інвесторів банку 'Аркада'

2 квітня інвестори банку “Аркада” вчергове проведуть мега-мітинг в урядовому кварталі (під Кабінетом Міністрів України, Національним Банком України та Офісом Президента України) з перекриттям руху

Зовсім скоро минає рік масштабного протесту інвесторів банку “Аркада”. 

Ми цілодобово проживаємо в наметах в центрі столиці більше 310 діб, проводимо постійні тисячні мега-мітинги, організували понад 100 мітингів під стінами Офісу Президенту, десятки автомітингів, просимо та благаємо  відновити зупинене у 2018 році будівництво квартир 11 тисяч сімей інвесторів банку “Аркада” в трьох ЖК - «Еврика», «Патріотика», «Патріотика на озерах».

Відео дня

План мітингу, що відбуватиметься 2 квітня 2021 року:

·               09:30 – 10:00 збір учасників мітингу біля Кабінету Міністрів України.

·               10:00 – мітинг біля Кабінету Міністрів України.

·               11:30 – 11:50  - піша хода мітингувальників від Кабінету Міністрів України до Національного Банку України вулицями Грушевського та Інститутська з перекриттям руху.

·               12:00 – 13:00 - мітинг біля Національного Банку України.

·               13:00 – 13:10  - піша хода мітингувальників від Національного Банку України до Офісу Президента України.

·               13:20 – 18:00 - мітинг біля Офісу Президента України.

Цілі та основні вимоги мітингу:

  • Спонукання вищого керівництва держави до призначення дати та часу проведення прес-брифінгу за участі вищих посадових осіб держави з публічним підписанням Меморандуму про взаємодію і співпрацю при відновленні та завершенні будівництва житлових комплексів та нежитлових приміщень, що споруджувались АТ АКБ «Аркада», в строк до 3-х років та без жодних доплат з боку інвесторів.
  • Сприяння у подальшій реалізації положень Меморандуму.
  • Спонукання вищого керівництва держави до виділення державної фінансової підтримки для пришвидшення темпів добудови об’єктів «Аркади».
  • Спонукання вищого керівництва держави вчинити необхідні дії задля негайного припинення незаконного вивезення піску рейдерами з Осокорків-Центральних.

Довідково:безстрокова акція протесту об'єднання інвесторів банку “Аркада” триває з 29 травня 2020 р. Багатотисячними маршами мітингувальники вимагають відновити будівництво 39 будинків.Інвестори живуть в наметах під будівлею КМДА. Таким чином мешканці наметових містечок щодня нагадують про свої недобудовані квартири посадовцям.

Ресурси:  https://www.facebook.com/ArkadaNedobudovi

Канал Об'єднання інвесторів банку Аркада

Фото, відео з наметового містечка та попередніх акцій

https://investors.in.ua/photo-video/

Інформаційна довідка: https://investors.in.ua/information-reference-2/