У цю п’ятницю, 2 квітня, о 9:30 гуманістичний рух UAnimals встановить під Верховною Радою двері з важливими гаслами – з надією нарешті достукатися до депутатів, які можуть зробити Україну гуманнішою країною.

«Ми неодноразово виходили під стіни Парламенту з вимогою схвалення зоозахисних законопроєктів, які можуть урятувати від смерті та експлуатації мільйонів тварин. Щороку тисячі людей по всій Україні на наш заклик збираються на Всеукраїнському марші за тварин, ми влаштовуємо акції, збираємо петиції, закликаємо зробити крок до гуманності в соціальних мережах… але нас не чують.

Ухвалення трьох дуже важливих зоозахисних законопроєктів відкладають і відкладають, а нас продовжують ігнорувати, наче порятунок тварин узагалі не заслуговує уваги депутатів.»

Відео дня

Натомість, враховуючи останні новини, уся увага депутатів прикута до дверей та написів на них. Саме тому вже в цю п’ятницю UAnimals проводить мітинг, на якому вимагатиме ухвалення зоозахисних законопроєктів. Нам допоможуть розфарбовані двері. Двері в гуманне майбутнє, які, сподіваємося, допоможуть депутатам нарешті почути наш заклик й ухвалити законопроєкти про заборону притравочних станцій, хутрових ферм та фотопослуг із тваринами.

Запрошуємо на подію лише ЗМІ й закликаємо всіх підтримати нас переглядом живої трансляції (2 квітня, 9:30) та поширенням цієї інформації.

Акредитація ЗМІ та деталі акції – в приватних повідомленнях.

P.S. Ні, ми не жартуємо. 

Життя мільйонів тварин – це серйозно.