Сьомий Кольоровий пробіг у Києві

Біжимо найщасливіші 5К на Землі разом!

29 серпня о 10:30 на Троїцькій площі відбудеться старт сьомого Кольорового пробігу в Києві вперше офіційно у складі глобального руху The Color Run.Стартове містечко розпочне свою роботу з 8:00.  The Color Run Ukraine  - найяскравіша та найдивовижніша зустріч літа 2021 року. Готові?

The Color Run, також відомий як Найщасливіші 5K на планеті - унікальна подія, головними цінностями якої є здоров’я, щастя та індивідуальність. Зараз, це - найбільша серія пробігів у світі, The Color Run пробігли понад 8 мільйонів бігунів по всьому світу в 50+ країнах.

Місія The Color Run - об’єднати людей, щоб зробити щасливим та здоровим наш світ!

Відео дня

"Темою 2021 році є девіз MAKE MAGIC – ТВОРИ ДИВА! Це –  заклик не зупинятись і не здаватись до усіх мрійників, благодійників та тих, хто вірить, дива ми здатні творити власноруч. У 2021 році ми радо продовжуємо партнерство з командою проекту "Здійсни мрію" та разом готові здійснювати великі мрії маленьких пацієнтів лікарень заради їх віри в щасливе життя" –  зазначає організатор події Ігор Крицак. 

Для дітей готуємо дистанцію 500 метрів з подарунками на фініші. 100% коштів від реєстрації дітей  саме на цей старт будуть спрямовані на підтримку проекту "Здійсни мрію".

The Color Run - це пробіг дистанцією 5 кілометрів. Кожен учасники пробігу отримуює перед початком спеціальну білу футболку та стартовий номер. Щокілометра бігунів посипають з голови до ніг справжньою індійською фарбою холі іншого кольору, тому сотні учасників фінішують максимально яскравими:). Після закінчення пробігу свято продовжуються гучною вечіркою з музикою, танцями, фотосетами та інтерактивами - нагородженням у номінаціях за найкращий костюм та найбільшу команду, улюбленим флешмобом "Український прапор з фарб холі", лотереєю цінних призів від партнерів заходу. 

Головним призом лотереї стануть 2 квитки у будь-який з європейських напрямків з карти польотів генерального партнера The Color Run Ukraine -  авіакомпанії Turkish Airlines!

Запрошуємо всіх яскраво та корисно провести вихідний день разом з дітьми, батьками, коханими відсвяткувати фінал цього літа та налаштувати себе найкращими емоціями на новий сезон!

Реєстрація на пробіг триває на вебсайті.

Ми у Facebook

______

Ініціатива кольорових пробігів започаткована в Україні у 2014 році командою Київського бігового клубу "KM Running club". У 2020 році Україна офіційно долучилась до глобального  руху The Color Run, а у 2021 році вперше проводить подію тепер вже The Color Run Ukraine у новому міжнародному форматі, який знає та любить вся планета.