Луганськ. 26 вересня. УНІАН. Депутата Луганської міської ради Романа Ландика 24 вересня доставили в СІЗО Луганська.

Про це кореспонденту УНІАН повідомило проінформоване джерело.

За його словами, в Харкові Р.Ландик пробув три дні. З Харківського СІЗО він був доставлений у 23 вересня близько 21.00 на Південний вокзал разом з іще 27 заарештованими, звідки відправлений до Луганська.

Відео дня

Як повідомлялося, Р.Ландик був переданий російською стороною представникам українських правоохоронних органів 21 вересня.

23 вересня міністр МВС Анатолій Могильов прогнозував, що Р.Ландика переведуть з Харківського СІЗО до Луганська через 10-15 днів. За його словами, кримінальну справу проти Р.Ландика закінчать через місяць-два і передадуть до суду.

Довідка УНІАН. 4 липня вночі в ресторані «Баккара» в Луганську син народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландика, депутат Луганської міськради Р.Ландик побив Марію Коршунову.
7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Р.Ландика згідно з ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

10 липня стало відомо, що працівники правоохоронних органів встановили місцезнаходження Р.Ландіка. Він був затриманий у Краснодарі (РФ).

11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня 2011 року про видачу Україні Р.Ландика для притягнення до кримінальної відповідальності.