Працівники управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС у Луганській області спільно з працівниками Луганської митниці, Управління СБУ та Луганського прикордонного загону в пункті митного пропуску «Танюшівська» 14 жовтня затримали водія, який намагався вивезти за кордон 1,5 кг наркотиків.

Як повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС в Луганській області, правоохоронці заздалегідь отримали інформацію про наміри контрабандного постачання наркотичних речовин до Російської Федерації громадянином України, мешканцем Слов’яносербського району.

В пункті митного пропуску о 17.30 було зупинено автомобіль «Мазда-6», чорного кольору, під керуванням жителя Слов`яносербська. В ході проведення огляду автомобіля працівниками митниці у схованці було знайдено та вилучено речовину рослинного походження зеленого кольору (за зовнішніми ознаками марихуана вагою 1,5 кг) та направлено для проведення експертизи.

Відео дня

За даним фактом слідчим відділом Управління СБУ у Луганській області відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) КК України, громадянина затримано.

Подальші слідчі дії по кримінальному провадженню буде здійснювати старший слідчий слідчого відділу Управління СБУ у Луганській області.