Андрій Богдан нагадав про себе у соціальних мережах / фото УНІАН

Екс-керівник Офісу президента України Андрій Богдан нагадав про себе у соціальних мережах, запостивши посту у Facebook.

Читайте такожЗеленський звільнив Богдана з посади керівника ОПУ: що про нього відомо та чим запам'ятався

"Друзі дуже скучаю за вами, не сплю не їм)))). Вірю, скоро всі ви будете займатись тим, що Вам подобається", - йдеться у пості Богдана.

До допису він додав своє фото нібито на Сейшелах. Але не поспішайте заздрити відпочинку Богдана на райських островах. Колишній глава той ще жартівник, і цілком міг прифотошопити себе на гарний пляж. Якщо придивитися до знімка, то видно, що контури тіла розмиті. Так буває, коли початківці умільці вирізають предмет у фотошопі і вставляють його на новий фон.

Підсумував свій пост він фразою колишнього прем’єра РФ Дмитра Медведєва, яка стала мемом: "Денег нет, но вы держитесь!!!" (наведено мовою оригіналу – Ред.).

скрін допису Андрія Богдана у Facebook

Раніше в червоному піджаку і сердечках Богдан зробив першу заяву після звільнення з ОП.

Як повідомляв УНІАН, президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив з посади одіозного очільника свого Офісу Андрія Богдана. З самого початку присутність в команді юриста викликала шквал критики у суспільстві.

На місце Богдана було призначено помічника Зеленського Андрія Єрмака. У команді президента він був особистим помічником, займався відносинами України із Росією та США, особливо у питанні врегулювання конфлікту на Донбасі.