Вітні Пеппер до та після схуднення / фото Вітні Пеппер

32-річна мама трьох дітей Вітні Пеппер важила 136 кг до того, як позбулася звички переїдати. Але після схуднення її залежність "переродилася" в дещо дорожче.

Жінка-косметолог з американського Лафаєтта, штат Луїзіана, зізнається, що дуже полюбляла поїсти, особливо солодощі. Та у жовтні 2021 року вона вирішила, що з неї досить, після того, як її колись мішкуватий зручний одяг став обтислим, повідомляє Daily Star.

Після того, як Вітні позбулася звички переїдати та втратила 20% ваги, у неї з'явився неочікуваний "побічний ефект". Вона стверджує, що стала "переносити" одну залежність на іншу й почала здійснювати "хаотичні" покупки.

Відео дня

"За два місяці я витратила близько 2 тисяч доларів на одяг, взуття та аксесуари", - зізнається мама трьох дітей.

Вітні схудла на 27 кг, дотримуючись дієти з низьким вмістом вуглеводів, а у квітні 2022 року їй зробили хірургічне зменшення шлунка. Після операції вона втратила ще 6 кг і почала тренуватися п’ять днів на тиждень.

До того, як схуднути, Вітні носила розмір XXXL. Тепер вона носить розміри XS-S.

Курйозні історії зі схудненням

Багатодітна мати Венді Кендліш з Австралії схудла та кардинально змінила своє життя після малюнка старшого сина, який здався їй образливим. За її словами, одного разу вона натрапила на малюнок, на якому син зобразив її з величезним животом та написав: "Бути товстим – це нормально".

Раніше п'ятирічний чізбургер настільки налякав американку, що вона присягнулася назавжди відмовитися від фастфуду.

Вас також можуть зацікавити новини: