Лола Нез назвала 4 вправи, які особливо їй допомагають залишатися у формі / колаж УНІАН, скріншоти

Лола Нез у 44 роки почала відчувати проблеми зі здоров'ям і стрімко втрачати впевненість у собі. Тоді вона вирішила, що настав час звернутися по допомогу та почала займатися важкою атлетикою. Зараз жінці 53 роки, і вона впевнена, що перебуває в найкращій формі у своєму житті, пише Parade.

Зазначається, що всього за 16 тижнів вона не тільки побачила, як її тіло стало стрункішим і сильнішим, а й відчула себе краще.

"Я відмовилася від ліків, що відпускаються за рецептом. Мій лікар сказав мені: "Що б ти не робив, продовжуй це робити!" - поділилася Лола. - Це також повністю змінило моє мислення. Тепер я знаю: якщо ти справді хочеш чогось досягти, ти зможеш це зробити, якщо докладеш до цього зусиль".

Відео дня

Лола Нез назвала 4 вправи, які особливо їй допомагають залишатися у формі:

Жим лежачи (Ляжте на лаву. Твердо тримайте ноги на землі. Ваші стегна повинні залишатися на лаві. Тримайте штангу над плечима на відстані трохи ширше плечей. Повільно опустіть штангу до грудей. Потім повільно підніміть штангу вгору, випрямляючи руки. Зробіть від 8 до 10 повторень).

Згинання на біцепс (Тримайте гантель долонями догори. Зігніть лікоть, щоб підняти вагу, тримаючи лікоть близько до тіла. Повільно опустіть руку у вихідне положення. Зробіть 10 повторень, потім повторіть те ж саме з іншою рукою).

Жим гантелей від плечей (Сядьте на вертикальну лаву для тренувань, взявши в кожну руку по гантелі. Зігніть лікті під кутом 90 градусів і підніміть руки вгору так, щоб гирі перебували на рівні ваших вух. Використовуючи корпус, одночасно повільно підніміть руки над головою. Повільно опустіть руки назад у вихідне положення. Повторіть 10 разів)

Присідання (Присідання можна виконувати з обтяженням або без нього, залежно від рівня вашої фізичної підготовки. Щоб присісти, встаньте, поставивши ноги на ширині плечей. Задіюючи м'язи корпусу, опустіться вниз і відведіть сідниці назад, ніби збираєтеся сісти на стілець. Поверніться у вихідне положення. Зробіть 15 повторень).

Крім силових тренувань, Нез регулярно займається кардіо, щоб зберегти здоров'я серця. А коли справа доходить до дієти, вона зосереджується на вживанні в їжу широкого спектра смачних, багатих поживними речовинами продуктів і не дотримується суворого плану харчування.

Будучи жінкою за 50, Нез поставила перед собою завдання збільшити споживання білка, і це порада, яку вона дає іншим, хто хоче старіти витончено і жити довго.

Нагадаємо, раніше було визначено вправу №1 для здоров'я серця і зниження тиску.

Вас також можуть зацікавити новини: