Чоловік найняв детектива, щоб стежити за нареченою / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Чоловік не довіряв своїй нареченій, тому найняв приватного детектива, щоб той простежив за нею. Вона щороку їздила зі своїми друзями на відпочинок, через що чоловіка не покидало неприємне відчуття, що вона, можливо, задумала щось погане.

Нареченому "глибоко соромно" за те, що вдався до крайніх заходів, але детектив підтвердив його підозри. Тепер він шкодує, що "підглядав та недостатньо довіряв їй", але він не знає, краще зізнатися або піти нічого не пояснюючи.

"Ми з нареченою разом вже п'ять років. Щороку вона їздить в поїздку тільки для дівчаток зі своїми близькими подругами. Щось всередині мене турбувало через ці поїздки. Можливо, це були невеликі зміни в її поведінці після цього або загадкові розмови, які я підслуховував. Замість того, щоб безпосередньо обговорювати з нею, я зробив те, за що мені дуже соромно. Я найняв приватного детектива, щоб він дивився за нею під час поїздки. Я отримав результати кілька днів тому, і, як би мені не було шкода, що я порушив її конфіденційність, мої підозри не були безпідставними. Приватний детектив представив докази її невірності. Це розбило моє серце. Тепер мене охопили емоції. З одного боку, я глибоко шкодую, що шпигую і не довіряю їй достатньо, щоб говорити про це. З іншого боку, зрада з її боку здається ще більш значною. Я люблю її, але більше не бачу спільного майбутнього. Як мені взагалі вийти з цієї ситуації? Чи зізнатися, що я стежив? Або просто розійтися, не розкриваючи причини?", - розповів чоловік у соцмережах.

Відео дня

Пізніше повідомив, що намагався "підходити до справи по-дорослому", дав дівчині можливість розповісти правду і запитав, "чи є що-небудь, чим вона хотіла б поділитися про свою поїздку", на що, за його словами, вона була в захваті, змусивши його засумніватися в своїх почуттях.

"Маючи докази, я розповів їй про це. Вона була приголомшена і негайно запитала, як я це дізнався. Я сказав їй правду, що найняв приватного детектива. Вона була розлючена. Я ніколи не бачив її такою злою за всі роки, які ми провели разом. Крім того, відчуваючи, що це правильно, я поділився доказами з хлопцем однієї з її подруг, щоб він знав про те, що сталося. Нам обом було зрозуміло, що наші стосунки досягли критичної точки. Ми розійшлися одразу. Попри те, що це був мій будинок, який я оплачував для нас, я оселився в готелі, попросивши її зібрати речі та поїхати", - поділився обдурений наречений.

Багато людей поспішили похвалити дії вбитого горем чоловіка. Один користувач написав: "Я б не сказав їй, що щось знаю. Але дякую, що сказали іншого чоловіку".

Ще один користувач соцмереж сказав: "Вона повністю розкрила свій характер, на щастя, ви не одружилися".

Раніше УНІАН писав, що жінка розповіла про те, як вона і її наречений хитро провчили його батьків. Вони змушували їх завести дитину, не слухаючи доводи і не приймаючи відмову. В результаті наречений і наречена втомилися їм щось пояснювати.

Вас також можуть зацікавити новини: