У поліклініці Києва знімають кіно / фото facebook.com/groups/Корчувате

Поліклініка сімейних лікарів "Корчувате" Голосіївського району Києва на день перетворилася у двозірковий готель "Версаль".

На території медзакладу попри карантин і зростання кількості інфікованих коронавірусом знімали кіно. Про це повідомили очевидці у Facebook, опублікувавши фото і відео з місця події.

Читайте такожКиїв може повернутися до карантинних обмежень - Кличко

Відео дня

Мешканці мікрорайону по-різному відреагували на знімальний майданчик у поліклініці. Спочатку багато хто подумав, що медзаклад ліквідували і там дійсно тепер буде готель. 

"Як думаєте, переробивши поліклініку в двох зірковий готель буде легше перемогти коронавірус?" - запитала одна із мешканців Корчуватого Світлана Школьнікова.

фото facebook.com/groups/Корчувате

Інші користувачі Facebook пояснили, що на території поліклініки знімають кіно і вивіску готелю приберуть до кінця дня.

Офіційної інформації щодо дозволу на зйомки на території медзакладу наразі нема. Як не відомо, яка саме компанія знімає кінострічку.

Зазначимо, житловий масив Корчувате знаходиться на території Голосіївського району столиці на березі Галерної затоки Дніпра.

Нагадаємо, у Києві все ще триває адаптивний карантин у зв'язку з пандемією коронавірусу.  Станом на 20 червня у столиці уже підтверджено 4252 захворювання на COVID-19.

У Голосіївському районі Києва наразі 327 інфікованих коронавірусом.