Нова головоломка з лебедями змусить "помучити" мозок / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Не шукаєте легких шляхів, але вже приїлися прості задачі та оптичні ілюзії? Пропонуємо у гарному сенсі слова "помучити" мозок надскладною головоломкою з лебедями. 

УНІАН підготував для вас зображення, на якому серед різновиду лебедів-шипунів слід знайти качку. Попереджаємо: не ставтеся до цього квесту легковажно. Ми даємо на нього лише 10 секунд, а це "гаряче" обмеження навіть для генія подібних ілюзій.

Радимо подумати, з якої сторони плануєте роздивлятися картинку - з центру, будете починати з боків, чи намагатиметеся охопити все важливе одразу.

Відео дня

Даємо невеличку підказку, зображення складне тим, що плутає очі сірими кольорами. Можливо, варто спершу дати собі кілька секунд часу, щоб звикнути.

Якщо готові, заспокоюємо нерви, ставимо таймер - квест починається:

Десь там серед лебедів є качка, знайди її, якщо зможеш

Вона може бути у будь-якій частині зображення / Колаж УНІАН

Впоралися? Аплодуємо вашим очам та когнітивним здібностям. Так легко та швидко проаналізувати картинку можуть не всі. В разі невдачі, це лише стимул старатися більше. Якщо є бажання, можна іноді розважати себе такими задачами. Побачите, що через певний час у вас виходитиме ліпше.

Ось, де була наша качка:

Ми приховали птаха обманкою з "берегом" / Колаж УНІАН

Зазначимо, це була дійсно складна ілюзія. Довелося наблизити зображення, щоб було зрозуміліше.

Ми навмисне сховали так качку / Колаж УНІАН

Порося, коза та бик - спробуй розв'язати ці три задачі

Отже, виконуємо обіцяне та пропонуємо для розваги вирішити три задачі на пошук потрібних об'єктів.

На першій картинці перед очима постануть 108 поросят: ваша задача - знайти "свинку-пеппу" - ту тварину, яка чимось вирізняється серед інших за 8 секунд.

На другій ілюзії схожий квест - на цей раз, за такою ж логікою, слід відшукати бика. Їх буде 154 "однакових", але тобі треба дивний (на квест даємо 10 секунд).

Закріпити імпровізоване тренування можна задачею із козою. Там теж треба знайти найдивнішу за 8 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: