Адміністратор готелю анітрохи не здивувався / facebook.com/GeneralStaff.ua/

На тлі "бавовни" у тимчасово окупованому Криму українці почали ще сильніше очікувати на звільнення півострова від російських загарбників. У мережі почався веселий флешмоб, який вже вийшов на новий рівень тролінгу. Українці бронюють собі готелі та ресторани для святкування перемоги у Криму. Нині ж апартаменти забронювали у готелі "Мрія", на ім'я Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Журналістка Ярослава Коба показала на своїй сторінці у Facebook реакцію працівників готелю.

Так, вона звернулася до адміністрації готелю "Мрія" та попросила забронювати номер на 14 жовтня (День захисників України). Журналістка розповіла, що у цей день на півострові планується салют на честь визволення Криму від російських загарбників. Адміністратор готелю анітрохи не здивувався. Він попросив написати прізвище та ім'я людини, на яку потрібно оформити бронь. Коба написала, що номер орендується для Залужного Валерія. Потім вона надіслала електрону адресу "slavaukraini".

Відео дня
Листування з адміністратором готелю / скриншоти

Адміністратор готелю не звернув на це ніякої уваги та спитав, чи є в "представниці" Залужного кешбек від російського банку. Та відповіла, що в неї немає картки від такого банку, адже вона з України.

У Криму забронювали готель для Залужного / скриншоти

Тоді адміністратор повідомила, що бронювання відбуватиметься без кешбеку та підтвердила, що готель очікуватиме на гостя 14 жовтня. Така реакція приголомшила користувачів мережі. Вони зазначили, що росіяни у Криму вже зрозуміли - Україна скоро повернеться і це неминуче. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що окупаційне "керівництво" Криму вивезло свої родини з півострова.

Вас також можуть зацікавити новини: