Слід знайти вазу, яка чимось відрізняється від решти / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Для того, щоб розвивати кмітливість та уважність, можна розв'язувати оптичні ілюзії-загадки для дітей та дорослих, на яких зображені різні об'єкти.

Є таке свіже хитре завдання - потрібно серед великої кількості ваз з квітами знайти дивну. Можливо, майстер під час роботи щось переплутав. Ви можете ще до того, як увімкнете секундомір, подумати, що з предметом може бути не так. На виконання оптичного завдання слід витратити лише 11 секунд.

Щоб збільшити шанси на перемогу, відмовтеся від зайвих дій - зокрема, не витрачайте час на розглядання квітів, які знаходяться у вазах. Намагайтеся максимально швидко роздивитися всі вази і зрозуміти, яка ж саме серед них може бути дивною.

Відео дня
Слід знайти дивну вазу / колаж УНІАН

Правильна відповідь на хитру загадку така - дивною названо вазу, яка відрізняється від інших своєю формою. Дивний предмет "заховали" у першому рядку, розташованому внизу зображення. 

Ваза, яку можна назвати дивною, знаходилася внизу зображення / колаж УНІАН

Цікаві новини - сьогодні це варте уваги

Раніше на УНІАН була опублікована оптична ілюзія з підступом - потрібно серед ромашок знайти бджолу. Витратити на пошуки комахи необхідно лише 7 секунд. Дуже важливо не милуватися ромашками та не рахувати їх.

Вас також можуть зацікавити новини: