Слід вчасно знайти свисток / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Деякі візуальні загадки для дітей та дорослих можуть слугувати своєрідним тестом на перевірку рівня IQ (коефіцієнта інтелекту), оскільки для їх розв'язання необхідно бути досить кмітливими.

Свіжий оптичний тест-головоломка такий - треба серед великої кількості лебедів розшукати загублений свисток. Дуже важливо перед початком пошуків налаштуватися, спробувати бути максимально уважними, оскільки на виконання завдання варто виділити лише 10 секунд. 

Не поспішайте братися за справу, спочатку відтворіть у своїй уяві свисток - згадайте його форму та основні особливості. Це має допомогти вам виконати завдання. 

Відео дня

Коли налаштуєтеся, - дуже швидко аналізуйте візуальну загадку, але при цьому не "перескакуйте" з одної частини зображення до іншої, оскільки так загублену річ ви можете пропустити.

Треба розшукати свисток за 10 секунд / колаж УНІАН

Правильна відповідь ось яка - цей візувальний тест хитрий, оскільки на зображення свисток легко переплутати з дзьобом птаха.

Свисток схожий на дзьоб лебедя / колаж УНІАН

Така складна оптична ілюзія опублікована раніше

Потрібно було серед 80 левів знайти одного хижака, якого можна за конкретною ознакою назвати дивним. На виконання загадки слід витратити лише 11 секунд. Дуже важливо звертати уваги на деталі.

Вас також можуть зацікавити новини: