Стюардеса розповіла, які дешеві місця треба бронювати, щоб вас пересадили у бізнес-клас/ фото ua.depositphotos.com

Стюардеса розповіла, які "дешеві місця" треба бронювати в літаку, щоб отримати безкоштовне підвищення місця до бізнес-класу під час польоту.

У статті Mirror стюардеса, зокрема, стверджує, що пасажири, які бронюють місце в задній частині літака, мають найкращі шанси отримати безкоштовне підвищення класу під час польоту, оскільки на рейсах, які не заповнені, зазвичай доводиться переміщувати пасажирів для рівноваги та балансу.

"Стюардеси, як правило, пересаджують людей з останнього ряду наперед, тому що тоді вони зможуть сісти там після виконання своїх обов’язків, тому що сидіти на цих пасажирських кріслах набагато зручніше, ніж на відкидному сидінні", - зазначає вона.

Відео дня

Розповідаючи про інший спосіб, який, за її словами, "ще простіший", вона каже, що пасажири можуть отримати безкоштовне підвищення класу, добровільно залишивши рейс із надмірним числом пасажирів.

"Коли агент з виходу на посадку перебронює вас на наступний рейс, переконайтеся, що вони посадили вас у перший клас, щоб компенсувати час, який ви втрачаєте через те, що вас вигнали з цього рейсу. У понад 99% випадків це працює", - зазначила вона.

У коментарях деякі користувачі підтверджують, що ці лайфхаки дійсно працюють, зокрема, один коментатор зазначив: "Я вибрав останні місця для поїздки в Амстердам, і мене перемістили в бізнес-клас, і я мав чотири місця в обидві сторони!".

Інші поради від стюардес щодо комфортного польоту

Раніше стюардесса розповіла, якої їжі варто уникати перед польотом у літаку, щоб політ був комфортним.

Також бортпровідники розкрили, якого напою треба уникати всім пасажирам на борту літака.

Вас також можуть зацікавити новини: