Тест на особистість по вухах / колаж УНІАН

Риси особистості людини можна визначити за тим, як вона схрещує ноги або великі пальці рук, у якому положенні спить, за формою брів, ступень і... вух.  Так, на думку експертів-біхевіористів (вони вивчають поведінку людей і тварин та способи впливу на неї), існує зв'язок між вухами та особистістю. Цей тест на особистість показує, що говорять про вас ваші вуха.

Які у вас вуха - порівняйте свої з картинкою і пройдіть тест

1. Великі вуха

Відео дня

Якщо у вас великі вуха, це свідчить про те, що ви - досить спокійна і відкрита людина. Навіть коли ситуація стає божевільною, ви зберігаєте спокій і незворушність. Ви - як скеля, непохитна і сильна, і люди шукають у вас опору і підтримку. Ви не боїтеся висловлювати свою думку, а життя сприймаєте як велику пригоду і хапаєтеся за неї з розпростертими обіймами. Ніякого стресу, ніяких турбот - просто насолоджуєтеся життям.

Ви не з тих, хто зациклюється на минулому чи теперішньому - знаєте, як відпустити ситуацію і рухатися далі, коли настав час. Зустрічатися з новими людьми і пробувати нові речі - це ваш коник. Ви завжди готові йти вперед - зі спокійною впевненістю і відкритим розумом.

2. Маленькі вуха

Якщо у вас невеликі вузькі вуха, це свідчить про те, що ви - тиха людина, яка тримає свої думки переважно при собі. Ви схильні двічі або багато разів подумати перед тим, як зробити. Ви спокійна і спостережлива людина, і можете бути трохи тихою і сором'язливою, особливо в колі нових людей. Ще ви дуже дисципліновані і твердо йдете до своєї мети. На вас не можна натиснути - ви знаєте, чого хочете. 

Ви любите вести змістовні бесіди, а не світські розмови чи дрібні плітки. Ваша особистість дуже глибока. Більшості людей ви можете здатися замкнутим, але коли ви зустрічаєте когось, хто відповідає вашим вібраціям і пропускній спроможності, то просто зачаровуєте, перетворюючись на чудового співрозмовника й гарного слухача. Цілком імовірно, що ви не любите натовп - вам подобається проводити час зі знайомими людьми в тихому й затишному місці.

Ви можете пройти ще один тест на особистість, вибравши одне з п'яти кіл. 

Вас також можуть зацікавити новини: