Чізбургер з 20 скибочками сиру і без котлети / facebook.com/BurgerKingThailand

Тайське відділення американської мережі Burger King шокувало і збентежило шанувальників фаст-фуду, коли представило свою нову страву в меню - чізбургер, що складається з булочки і 20 скибочок американського сиру. Про це пише The Independent.

Рекламуючи новий вид бургера в своїх соцмережах, Burger King Thailand назвала його "справжнім чізбургером" ("cheese" ("чіз") з англійської – "сир"). Цей пункт меню був запущений "обмеженою серією" минулої неділі за ціною в 109 тайських батів (3,14 долара США) замість звичайної ціни в 380 батів (10,95 доларів США) за нормальний чизбургер з котлетою.

У соціальних мережах бургер, що складається суцільно з сиру, викликав подив і обурення у аудиторії. Багато хто задавався питанням, чому мережа швидкого харчування випустила цю страву.

Відео дня

Мене буквально нудить.

У мене болить живіт, коли я дивлюся на цю фотографію.

Найбільш дегенеративна їжа, яку коли-небудь бачили.

Викреслюю Таїланд зі свого списку бажань, – писали люди в соцмережах.

Кулінарний блогер Річард Барроу, який сам спробував новий чизбургер, пояснив, що нова страва є проявом нової "тенденції" в Таїланді, де останнім часом стало модним "додавати сир буквально в усе".

"Я люблю сир, але насилу з'їв навіть половину цього "бургера", – зізнався блогер.

У коментарі для The Independent представник Burger King підтвердив, що незвичайний чизбургер, який був доступний у продажу тільки чотири дні, "не буде представлений в жодному ресторані Burger King за межами Таїланду".

twitter.com/RichardBarrow

Дивні кулінарні новини

Питний заклад The Old Forge, який називають найвіддаленішим пабом Великобританії, цього літа вирішив запустити мотивуючу акцію для любителів піших походів. Туристів, які доберуться до закладу, розташованого на північному березі озера Лох-Невіс в Шотландії, будуть пригощати безкоштовним пивом по прибуттю.

В Австралії сім'ю веганів назвали "такою, що має право" після того, як вони відправили листа своїм сусідам з проханням закривати вікна під час приготування м'яса. Суперечка по сусідству почалася, коли житель Бернс-Біч заявив, що запах м'яса, що доноситься з будинку його сусіда, "нудить і засмучує" сім'ю, яка харчується рослинами.

Вас також можуть зацікавити новини: