Стало відомо, які імена будуть популярними у 2024-му/ фото ua.depositphotos.com

У 2024 році батьки шукають для своїх малюків унікальні імена, в тому числі Chosen та Love, розповіли експерти, пише The Mirror.

Зазначається, що зазвичай експерти з імен дітей досить добре розпізнають майбутні тенденції, які впливають на мам і тат, та вже пророкують, що особливо популярним вибором у поточному році будуть імена, натхненні фільмом "Барбі".

"Але батьки не завжди слідують останнім тенденціям, і популярність деяких імен зростає, чого "не передбачали" навіть експерти з імен", - йдеться у публікації.

Відео дня

Які імена будуть популярними у 2024-му:

Chosen (це ім'я було представлено в пулі імен ще в 2015 році, коли захисник НФЛ кем Ньютон використовував незвичне ім'я для свого сина; І хоча це прізвисько не відразу стало популярним, зараз воно швидко набирає популярність серед молодих батьків);

Neriah (походить від другорядного чоловічого персонажа у Старому Завіті Біблії, але останнім часом популярність цього імені серед дівчаток зростає);

Love (за словами експертів, батькам подобаються любовні образи та завжди стильний звук "V"; це ім'я також використовується персонажем серіалу Netflix "Ти", що, можливо, надихнуло деяких батьків);

Kayce (популярність цього імені зросла завдяки популярному серіалу "Йеллоустоун").

Коли ж йдеться про загальні тенденції, популярність яких зростає, а не про окремі імена, експерти відзначають, що найбільше їх здивував бум "аніме-імен".

Раніше повідомлялося, що багато майбутніх батьків виберуть "прізвища як ім'я" і що популярність гендерно-нейтральних Імен буде продовжувати зростати.

Вас також можуть зацікавити новини: