Сусід жінки нагорі вмикає гучну музику з низькими басами після півночі до 3 годин / фото depositphotos.com

У однієї жінки квартира так сильно трясеться ночами через шумного сусіда, що її дні псуються.

Як пише mirror, у своєму відчайдушному заклику до вирішення цієї проблеми анонімна жінка, яка живе в старому будинку з поганою звукоізоляцією, написала на Reddit: "Мій сусід нагорі вмикає гучну музику з низькими басами після півночі до 3 години ночі через день. Я не можу спати. При цьому звук гучний, і моє ліжко немов тремтить. Через це я погано функціоную протягом дня".

Переїзд неможливий через її оренду, і, незважаючи на те, що її спокій порушує огидна музика, вона навіть готова домовитись про час вмикання музики, а не взагалі вимикати її. Вона каже: "Він цілий день вмикає гучну хардкорну музику. Якщо це не час мого сну, скажімо, з 23:00 до 7 ранку, я з цим змирюся".

Відео дня

Жодні дискусії з орендарем ще не допомогли ситуації: жінка постукала у двері галасливого сусіда, щоб спробувати обговорити рішення, а він назвав її "божевільною". Були надіслані ввічливі листи та зв'язувались з орендодавцем, але ніщо не допомагає ситуації, що призводить до того, що мешканка розглядає єдиний варіант, який вона не пробувала, - виклик поліції.

"Можливо, це не допоможе, - каже вона, - він великий чоловік, а я самотня жінка, яка живе одна. Я не хочу вступати з ним в конфронтацію після відходу поліції. У нас спільна поштова скринька біля спільних вхідних дверей. Я не відчуваю себе добре, коли випадковий чоловік відчуває ворожість до мене".

Пропонуючи підтримку і підбадьорюючи ситу по горло жінку, одна людина порадила: "Телефонуйте в поліцію. Кожного разу. У всякому разі, у них буде запис про те, скільки разів їм доведеться приходити до нього додому. Зрештою, ви зможете використовувати цей запис".

Інша людина запропонувала піти шляхом помсти і сказала: "Дізнайтеся, коли він спить, і увімкніть гучну музику в цей час, поставте великий динамік прямо до стіни. Зробіть його життя нестерпним".

Конфлікти з сусідами - інші випадки

Один домовласник вирішив дрібно помститися сусідським дітям, які занадто любили шуміти рано вранці і заважали йому нормально виспатися. Своєю не надто зрілою витівкою чоловік похвалився на форумі.

Чоловік розповів, що взяв монету номіналом в 2 євро і приклеїв її прямо перед дитячою гіркою на тому місці, де дітлахи відразу її побачать. Протягом наступних двох годин діти намагалися відколупати приклеєну монету, щоб розбагатіти на ці 2 євро. Але все даремно.

Вас також можуть зацікавити новини: