Чоловік втратив стосунки через невдалий подарунок / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Вибрати подарунок близькій людині буває вкрай складно. А невдало підібраний подарунок може навіть змусити близьку людину відмовитися від спілкування з вами.

Саме так сталося у жінки, яка розповіла на Reddit історію про завершення стосунків з чоловіком, з яким вони були разом 2,5 року. Каменем спотикання став подарований їй на день народження морський круїз, пише Mirror.

Чоловік придбав дуже дорогі квитки, аби взяти кохану в круїз на її день народження. І хоча рідні та друзі вважають цей жест "романтичним", сама жінка вважає подарунок жахливим, оскільки вона не тільки мала плани на цей час, а й страждає від морської хвороби.

Відео дня

"По-перше, цей подарунок не для мене. Я не люблю круїзи, тому що у мене дуже сильна морська хвороба, і нічого від неї не допомагає. Я казала йому, що маю плани до свого дня народження. Я вже взяла тижневу відпустку на роботі, щоб підготуватися до ярмарку епохи Відродження. Я придбала квитки і заощаджую щомісяця, щоб мати можливість витрачати гроші без шкоди для сімейного бюджету. Чому він бронював квитки на той самий час, коли я маю вилетіти, аби потрапити цей фестиваль? Крім того, цей круїз був зовсім недешевим, тож це фактично даремно витрачені гроші, тому що я не поїду", – поскаржилася жінка.

Вона також додала, що чоловік не вперше ухвалює рішення, не радячись з нею і обираючи те, що сам вважає найкращим. "Ми говорили про це постійно в наших стосунках, що тривали 2,5 року. Наступне, що потрібно зробити, це поговорити про це і покінчити з цим", – заявила вона. 

Коментатори переважно підтримують жінку. Поведінку чоловіка назвали "червоним прапорцем". "Я вважаю, що той факт, що він знає, що у вас є плани на день вашого народження, і навмисне забронював ваш час для цього, є набагато більшим червоним прапором, ніж очевидно поганий подарунок", "Мені було б неприємно, якби партнер подарував мені квитки на те, від чого мене б знудило", – пишуть коментатори. 

Що не треба дарувати близьким - поради 

Експерт з подарунків назвала речі, які краще нікому не дарувати на жодне свято. До списку небажаних подарунків потрапили різноманітні популярні речі. 

Вас також можуть зацікавити новини: