Жінка заробляє шалені гроші, здаючи половину свого ліжка незнайомцям / колаж УНІАН, фото instagram.com/monique.jeremiah.australia, ua.depositphotos.com

Майже не працювати і отримувати гроші – мрія ледь не кожного. Але декому реалізувати цю мрію все ж вдається. Австралійська підприємиця Монік Джеремія зуміла заробити близько 23 тисяч гривень на місяць у незвичайний і, можливо, небезпечний спосіб. 

Як пише Mirror, жінка здає в оренду половину свого матраца. Від орендаря вимагається поважати її особисті кордони. Це "чудово підходить для людей, які здатні емоційно відсторонитися та спати поруч з іншою людиною в абсолютно шанобливій та неприв’язаній манері", стверджує бізнесменка.

"Це схоже на те, щоб ділити кімнату з двома ліжками; однак ви спите лише в одному ліжку разом, тож ви точно хочете велике ліжко і багато місця в кімнаті", - пояснює вона.

Відео дня

Свою вигадку жінка назвала "hot bedding". Вона розглядає це як можливість назбирати кошти на відкриття свого власного бізнесу – модельної компанії. Її першим клієнтом був хтось, кого вона вже знала, і цей успіх дав її бізнесу хороший старт. 

"На початку 2020 року я раптово стала самотньою через COVID-19. Мій бізнес міжнародної освітньої агенції та розміщення студентів, який процвітав, зазнав краху в одну ніч, а моя викладацька кар’єра раптово стала безуспішною, оскільки освіта перейшла в Інтернет. Моє життя буквально вибухало поза моїм контролем. Я знала, що мій єдиний вихід – впроваджувати інновації та мислити нестандартно. Тому я вирішила піти на "hot bedding". Задумавшись на мить, я проковтнула гордість, зв’язалася зі своїм колишнім партнером, з яким я не розмовляла рік, і сказала йому: "Ти хочеш пережити COVID-19 разом?. І, на мій подив, він погодився", – розповідає Монік.

Жінка описує цю справу, як можливість заробити гроші, поки спиш, і порівнює своє житло з "люксом у п’ятизірковому готелі". 

"Вартість життя в Австралії значно зросла, а моя кімната все ще залишається гарною, комфортабельною кімнатою розміром із номер п’ятизіркового готелю. Я вже двічі здавала ліжко свому попередньому партнерові. Скоро він знову спатиме зі мною", – каже вона.

Незвичайні історії про роботу

Раніше щасливий користувач Reddit розповів, що знайшов роботу мрії - йому платять за те, що він майже не працює. 

Оскільки працівник на цю посаду був потрібен терміново, керівництво запропонувало чоловіку вищу заробітну плату.

Вас також можуть зацікавити новини: