Hunting Legends

Син американського президента Дональд Трамп-молодший виступить на відкритті щорічного з’їзду міжнародного сафарі-клубу в США (SCI). Крім того, чоловік і сам візьме участь у полюванні. Такий вчинок вже засудила спільнота зоозахисників.

Тижневий абонемент на полювання з сином президента продається з аукціону SCI, пише The Guardian.

Читайте такожЕкологи попередили про можливе зникнення деяких видів жуків-світляків

Відео дня

Чотириденний захід, організований SCI та названий «раєм мисливців», завершиться у суботу полюванням на чорних хвостатих оленів в Алясці. Початкова ціна за експедицію на яхті склала 10 тисяч доларів.

Деякі з виставлених на аукціоні абонементів включають 14-денну поїздку до Намібії, комплексний пакет полювання на бізонів, жирафів й антилоп у Зімбабве і 10-денне полювання на крокодилів у Південній Африці.

Організація планує заробити на аукціоні понад 5 мільйонів доларів, які підуть на «популяризацію полювання і збереження дикої природи».

Минулого тижня зоозахисники засудили щорічний з’їзд SCI, бойкот оголосили й гурту Beach Boys, які повинні виступити на відкритті події.

«Цей щорічний захід є найбільшою у світі зустріччю людей, які святкують беззмістовне вбивство, купівлю і продаж мертвих тварин за вихваляння», – заявили у Гуманітарній організації США.

Як повідомляв УНІАН, раніше президент США Дональд Трамп заявив, що питання клімату в сучасному світі є для нього «серйозною темою».