Гіпермаркет FOZZY Cash&Carry відновлює сервіс доставки до дверей (курʼєром)

Попри постійну небезпеку, нестишні обстріли та зруйноване приміщення FOZZY C&C продовжує роботу в Одесі. У складні часи важливо не опускати руки та продовжувати підтримувати один одного. Харчова безпека та стимулювання економіки країни — ключові завдання для торговельної мережі. Хоча будівля гіпермаркету була повністю знищена в ніч з 13 на 14 серпня 2023 року, FOZZY не здається та залишається на ринку у форматі онлайн. Що відомо наразі?

Відновлення у новому форматі

Дирекція та персонал досить швидко оговтались від пережитого та відновлюють роботу, пробуючи новий для себе формат. На збережених складських приміщеннях продовжується реалізація товарів тривалого вжитку, що не вимагають спеціального температурного режиму. Зокрема:

  • харчових продуктів (крупи, олія, соуси, консерви, солодощі, напої тощо);
  • побутової хімії та косметичних засобів;
  • дитячих товарів;
  • товарів для дому (посуд, текстиль, декор, садові аксесуари та інструменти, господарчі товари);
  • спортивних товарів;
  • кормів та аксесуарів для тварин.

Складські приміщення дообладнуються рефрижераторами для продуктів, що потребують спеціальних умов зберігання. Вже доступний до замовлення асортимент свіжих овочів та фруктів, хлібобулочних виробів, курячого м'яса. Відновлюються товарні поставки та завантаження складів. 

Відео дня

Роздрібні інтернет-замовлення з доставкою по Одесі та передмісті можна оформити за посиланням https://fozzyshop.ua/odesa/. Продукція доставляється кур’єром або у відділення Нової Пошти. Поки FOZZY нарощує потужності з постачання товарів до одеського складу, звичний асортимент товарів доступний до замовлення у відділення "Нова Пошта". Зробити замовлення можна на fozzyshop.ua, вибираючи м. Київ перед оформленням замовлення.

Ще в перший тиждень після знищення приміщення було організовано роботу відділу оптових продажів та постачання HoReCa. Магазин зберігає наявність акційних пропозицій, поновлює постачання продукції, запаси якої були знищені. 

Гіпермаркет FOZZY Cash&Carry відновлює сервіс доставки до дверей (курʼєром)

Fozzy та Одеса — разом!

Магазин у Одесі відкрито 21 серпня 2005 року. Це був третій філіал мережі з площею в 8200 кв. м. Оптово-роздрібні гіпермаркети FOZZY зайшли на український ринок у 1998 році, розпочавши експансію з міста Вишневого у вигляді оптово-роздрібного складу. Сьогодні налічується вісім торгових точок у Рівному, Харкові, Кременчуці, Дніпрі, Києві та області. 

Гіпермаркет FOZZY Cash&Carry працює в Одесі протягом майже 18 років. За цей час він здобув тисячі прихильників, що довірили йому важливу роль у забезпеченні свого побуту. Великий асортимент, помірні ціни та регулярні знижки та акції — риси, за які споживачі цінують FOZZY. Керівництво мережі та одеського філіалу рішуче налаштовані зберегти звичний привітний образ магазину, та навіть за сучасних умов підтримують програми лояльності для своїх клієнтів.

Трагедія, що сталася — це велика втрата й виклик, які вимагають шалених зусиль для нового початку. Він обов’язково відбудеться — гіпермаркет в Одесі буде відбудовано!

Гіпермаркети стійко працюють пліч-о-пліч з містянами, забезпечуючи стабільні робочі місця своїм працівникам та доступ до щоденно необхідних продуктів споживачам. Разом з усіма перечікують тривоги, квапляться виконати оперативну роботу до нових сирен та рухаються до перемоги, яка неодмінно буде!