Українські яєчні продукти возитимуть за  океан / фото ua.depositphotos.com

Українські виробники яєчних продуктів відтепер зможуть експортувати продукцію до Канади, яка активно підтримує Україну, повідомляє прес-служба Держпродспоживслужба. 

Зазначається, що завдяки спільній роботі двох відомств та посольства України в Канаді українські виробники яєчних продуктів відтепер зможуть експортувати продукцію до Канади. Відповідний ветеринарний сертифікат погоджений компетентними органами обох країн.

У відомстві звернули увагу, що експорт яєчних продуктів до Канади можливий лише у разі співпраці з ліцензованими імпортерами у Канаді.

Відео дня

Ознайомитися з формою сертифіката можна на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі "Міжнародне співробітництво", в рубриці "Сертифікати на експорт з України".

Вітчизняні виробники можуть ознайомитися з поясненнями до вимог законодавства Канади на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі "Вимоги країн світу".

Український агроекспорт 

27 травня експерти Української зернової асоціації знизили оцінку потенційного врожаю в 2024 році в порівнянні з попереднім прогнозом на 1,5 млн т, до 74,6 млн т зернових та олійних.

Спеціалісти тоді прогнозували, що експорт в новому сезоні 2024/2025 складе 43,5 млн т. В поточному сезоні, що завершується, експорт зернових та олійних очікується на рівні 53,2 млн т.

Вас також можуть зацікавити новини: