Ілюстрація REUTERS

Британська нафтогазова компанія Regal Petroleum, що входить в групу Smart Energy (нафтогазовидобувна бізнес група "Смарт-Холдинг"), змінює назву на Enwell Energy, йдеться у повідомленні компанії.

Читайте такожНардеп Новинський заявив, що вилікувався від коронавірусу

Зазначається, що компанія подала документи в Реєстраційну палату (Великобританія) для зміни назви, яка набуде чинності після реєстрації змін та видачі нового свідоцтва.

Відео дня

Повідомляється, що водночас, враховуючи поточну макроекономічну ситуацію і специфіку роботи українських активів британської компанії, про ребрендинг представництва "Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед", "Пром-Енерго Продукт" та "Аркона Газ-Енергія" у найближчій перспективі не йдеться.

Довідка УНІАН. Група компаній Smart Energy входить до складу "Смарт-Холдингу" бізнесмена Вадима Новинського та здійснює реалізацію проектів у сфері розвідки, промислової розробки родовищ природного газу і газового конденсату, а також альтернативної енергетики (виробництво пелет). Група компаній здійснює видобуток газу на родовищах у Полтавській і Харківській областях. До складу групи входить компанія "Укргазвидобуток", публічна британська компанія Regal Petroleum та компанія "Пром-Енерго Продукт".