Ілюстрація REUTERS

Частка платежів за тепло та гарячу воду через інтернет у столиці під час карантину зросла на 15 п. п. - з 50% в початку березня до 65% за підсумками квітня.

Читайте такожКияни заборгували за комуналку майже 6 мільярдів гривень

Про це повідомила прес-служба комунального підприємства "Київтеплоенерго".

Відео дня

В підприємстві наголосили, що позитивної динаміки в березні-квітні вдалося досягти шляхом переведення найбільш затребуваних клієнтами сервісів в онлайн-режим.

"Під час карантину кияни мають можливість дистанційно без візиту спеціаліста "Київтеплоенерго" провести контрольне зняття показань лічильників опалення та гарячої води, розпломбувати їх, поставити на абонентський облік та інше", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у квітні столичні підприємства - надавачі житлово-комунальних послуг закликали киян допомогти родичам і сусідам в умовах карантину здійснювати платежі через онлайн-сервіси.

Довідка УНІАН. КП "Київтеплоенерго" забезпечує столицю України теплом та гарячим водопостачанням. Підприємство здійснює ліцензійну діяльність з вироблення, транспортування та постачання теплової енергії мешканцям Києва. Теплова енергія транспортується за допомогою магістральних та розподільчих мереж загальною протяжністю 2,7 тисячі кілометрів у 2-трубному обчисленні. Теплові мережі є майном територіальної громади міста Києва.