фото ua.depositphotos.com

В середньому час підключення до нового постачальника газу займає 3 дні.

Про це інформує офіційний сайт Газопостачальної компанії «Нафтогаз України».

В компанії наголосили, що для максимально швидкої зміни постачальника необхідно максимально повно формувати заявку на підключення.

Відео дня

«Частина клієнтів, які подали заявку на зміну постачальника, не завантажили увесь пакет необхідних документів. В таких випадках строки переходу до ГК «Нафтогаз» залежали від швидкості надання необхідних документів», - йдеться в повідомленні.

В ГК «Нафтогаз України» зазначили, що з середини серпня майже 900 домогосподарств подали заявки на перехід до ГК «Нафтогаз України». Для 46% нових клієнтів мотивацією змінити постачальника стала можливість підключити тариф «Річний».

«Тариф «Річний» допомагає застрахуватися від зростання цін на газ в період високих цін (опалювальний сезон). Тож всі охочі можуть зафіксувати ціну газу на 12 місяців і платити за блакитне паливо рівними частинами впродовж року», - наголошує прес-служба ГК «Нафтогаз України».

Для третини нових клієнтів мотивацію обрати постачальником ГК «Нафтогаз України» стала ціна газу в рамках базових тарифів: «Місячний» та «Річний».

Нагадуємо, що до заявки на приєднання потрібно додати копії: паспорту (всі сторінка з помітками), ІПН, документів на право власності чи розпорядження об’єктом газопостачання. Також, якщо житлом володіють не одна особа, а декілька, то підписати заяву на приєднання потрібно усім власникам помешкання.