5 и 6 червня 2019 року у Києві відбудеться Міжнародна конференція з управління закупівлями та ланцюгом постачання. Організатор – компанія IPSM (International Procurement and Supply Management).

Серед доповідачів – 11 експертів-практиків з 7 країн світу з Великобританії, ОАЕ, Швейцарії, Нідерландів, Азербайджану та інших.

Захід об’єднає більше 300 спеціалістів сфери закупівель і суміжних галузей – керівників і фахівців відділів закупівель, СЕО, комерційних директорів, директорів з виробництва та логістики, менеджерів профільних напрямів.

Відео дня

Марина Трепова, CEO компанії IPSM:Наша головна мета – створити майданчик для ефективної комунікації між провідними українськими та міжнародними фахівцями сфери закупівель і ланцюга постачання. Ми хочемо популяризувати передові рішення в цих областях, підвищити значущість функції закупівель та ланцюга постачання всередині компанії, продемонструвати успішні кейси компаній з абсолютно різних країн.

У програмі конференції: доповіді, панельна дискусія, чотири потокових воркшопи та бізнес-симулятор для практичного відпрацювання навичок.

Вікторія Кравченко, директор з маркетингу IPSM: Ми підготували для гостей віртуальний бізнес-симулятор, де команда з 4-х спеціалістів (директори з продажу, ланцюга постачання, закупівель і виробництва) повинна вивести свою компанію з крутого піке та підвищити прибутковість, приймаючи управлінські рішення за своїми напрямами. В кінці ми дізнаємося, хто ж успішні управлінці.

Вартість квитків:

1 день – 8 600 грн.

2 дні – 15 600 грн.

Генеральний партнер заходу: ТМ «Рудь»

Офіційні партнери заходу: Nectain, Nemiroff та WPES

Партнери заходу: ТМ Richard, ТМ Coffesso, Ageless SAP-Business Solutions, TNT, Apple Consulting, Univest Print, Небесна Криниця, БШ «КРОК», Ліга фінансових директорів України, Київська школа логістики, American Chamber of Commerce in Ukraine, House of Knowledge, CIPS, Zakupki.Prom.Ua, Youcontrol, журнали «Новое время» та Strategic Business Review, портали Liga.net, Logist.FM, Рубрика, Логістика в Україні та Центр транспортних стратегій.

Більше інформації на сайті