Сьогодні у голови митної служби Нефьодова перший робочий день / фото УНІАН

Новопризначений голова Державної митної служби України (ДТС) Максим Нефьодов завершив свою роботу на посаді першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі та з сьогоднішнього дня, 15 липня, приступає до обов'язків керівника митної служби.

Читайте такожВідтепер передавати "на гору" не треба: Зеленський влаштував "рознос" митникам (відео)

Про це Нефьодов написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

Відео дня

"12 липня був останній робочий день, е-декларацію про звільнення подав, обхідний лист підписав, трудову (книжку) забрав. Спасибі Міністерству економічного розвитку, буду нудьгувати. З понеділка стоїмо на митниці", - написав Нефьодов.

Він зазначив, що більш ніж за чотири роки роботи в Мінекономрозвитку йому вдалося створити систему електронних держзакупівель Prozorro, систему електронних аукціонів "Prozorro.Продажі", забезпечити зростання України на 16 позицій в рейтингу Doing Business, запустити малу приватизацію, скасувати радянські ГОСТи та провести 7 засідань уряду з дерегуляції.

Як повідомляв УНІАН, 5 липня Кабмін призначив першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Максима Нефьодова керівником Державної митної служби.

За словами Нефьодова, нова служба почне діяльність за 2,5 місяці.