BAYADERA GROUP повідомила про призначення Віталія Пічкура на посаду Генерального директора Департаменту імпортних брендів з 01 червня 2021 року. Призначення відбулося відповідно до рішення Ради директорів холдингу.

Віталій – не нова фігура для бізнесу BAYADERA GROUP. Ще у 2012 році він, як представник одного з найбільших світових виробників преміальних алкогольних напоїв – французької групи Rémy Cointreau, в рамках кампанії по зміні дистрибутора на ринку України, забезпечив підписання ексклюзивної дистрибуційної угоди між Холдингом та Rémy Cointreau, що у подальшому забезпечило стабільні та перспективні умови розвитку портфелю брендів виробника у країні на роки вперед.

Один з ключових пріоритетів холдингу у найбільш динамічно зростаючому бізнес-юніті - це розширення імпортного дистрибуційного портфелю BAYADERA GROUP та збільшення обсягів продажу. Коментуючи своє призначення, пан Пічкур відзначив: «Окрім забезпечення безперервної та ефективної операційної діяльності, є ряд стратегічних проектів і задач, вирішення яких у  короткостроковій перспективі вже розпочато. Це, перш за все, аудит існуючих бізнес-процесів та оптимізація операційної моделі Департаменту, структурна та HR реформи, подолання наслідків карантину та налагодження потоку прямої дистрибуції ряду напрямів і багато інших. Я дуже радий приєднатися до дійсно крутої та мотивованої команди, з якою добре знайомий та пліч-о-пліч співпрацюю вже багато років. Можливість робити бізнес зі справжніми професіоналами та разом досягати амбітних цілей – надихає мене понад усе!»

Відео дня

Віталій Пічкур останні 15 років працював у великих міжнародних компаніях, зосереджуючись на розвитку бізнесу, управлінні продажу та маркетингом, а саме: «METRO Cash & Carry», де управляв розвитком продажу у каналі В2В; «L’Oréal Ukraine», де обіймав різні керівні посади здійснюючи регіональний розвиток бізнесу компанії, управління каналом ключових клієнтів та, пізніше, національний sales менеджмент. А за останні 11 років став досвідченим експертом в wines & spirits галузі, здійснюючи управління бізнесом компанії Rémy Cointreau в Україні і ряді інших країн.

Окрім багатого професійного досвіду, Віталій Пічкур має три вищих освіти: юридичну, фінансову й технічну, та вільно володіє англійською мовою. Поза професійною діяльністю, Віталій бере участь у ряді волонтерських проектів підтримки армії, займається високоточною стрільбою і найближчим часом планує реалізувати давню мету – розпочати викладацьку діяльність в одній із провідних бізнес-шкіл країни.

Про Компанію:

BAYADERA GROUP, лідер алкогольної галузі України, успішно працює на ринку з 1991 р. Штат компанії налічує понад 4 тис. співробітників. Наймасштабніша дистрибуційна мережа (30 філій) здійснює прямі поставки до 35 000 торгових точок країни. Холдинг входить в ТОП-3 українських експортерів алкогольної продукції з картою експорту понад 46 країн.

BAYADERA GROUP охоплює понад  30% українського ринку горілки за обсягами виробництва. Холдинг об'єднує профільні активи - дистрибуторські компанії і 3 власні виробничі майданчики: "Національна Горілчана Компанія",  Виноробня " KOBLEVO " та "Миколаївський Коньячний завод" й має власне виробництво у Білорусії та Туреччині. Компанія володіє сильним портфелем у понад 30 власних алкогольних брендів, а також є ексклюзивним імпортером брендів: Moët Hennessy, Diageo, Rémy Cointreau та ін. Найпопулярнішими ТМ власного виробництва є: горілки  HLIBNY DAR, KOZAЦЬКА PADА, Перша Гільдія, ВОЗДУХ; вина та коньяки - KOBLEVO, ігристі та вермути - MARENGO.