СК 'Експрес Страхування' відкрила нове представництво у Запоріжжі

Компанія "Експрес Страхування", що спеціалізується на авто страхуванні,  анонсувала відкриття нового представництва у Запоріжжі. Зручний, просторий офіс розташований за адресою проспект Соборний, 160, на першому поверсі бізнес-центру Eco Tower.

Містянам запропонують сучасні страхові продукти та сервіси, зокрема дуже затребувану опцію – компенсацію воєнних збитків. Послуга вже доступна для всіх програм КАСКО від СК "Експрес Страхування" та діє по всій країні, за винятком територій, де тривають бойові дії, або які тимчасово окуповані (згідно з Переліком територій, затвердженим Міністерством з питань реінтеграції, що діятиме на день настання страхової події).

"Ми не обираємо час, в якому б хотіли жити. Але ми можемо обрати, як прожити цей час максимально достойно! Тому зараз ми щиро та професійно робимо те, що вміємо найкраще, саме там, де ми є, де ми потрібні – ми живимо та працюємо в Україні на благо нашої компанії, її клієнтів, партнерів та країни у цілому. Ми щиро віримо в наших сміливих людей, в підприємців, в захисників України! Ми щодня наповнюємо наш страховий сервіс максимальною енергією та любов’ю до людей. Тому відкриття представництв у різних куточках нашої країни зараз – це не тільки створення робочих місць, це – наша впевненість у Перемозі завтра!", – підкреслює Тетяна Щучьєва, директор СК "Експрес Страхування".

Відео дня

Це вже друге концептуально нове представництво СК "Експрес Страхування", відкрите у 2023 році після відкритого 9 жовтня офісу у Кропивницькому. В компанії пояснюють, що  відкриття фізичних офісів в різних містах України є ключовою частиною стратегії розширення географії присутності "Експрес Страхування" на ринку. В її основі – бажання надавати якісний "людяний" сервіс клієнтам, які, незважаючи на цифровізацію суспільства, віддають перевагу особистому контакту та консультаціям.

ТДВ "Експрес Страхування" засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні, відома швидкістю врегулювання подій, що забезпечується партнерськими відносинами з мережею СТО по всій території України. Автовласникам пропонується персональне супроводження – від моменту укладання договору страхування до оперативної виплати відшкодування та якісного ремонту автомобіля на офіційних СТО. При виникненні страхового випадку, з клієнтом працює персональний аварійний комісар, який супроводжує справу від звернення до кол-центру до повного відновлення авто, - наголошують на офіційному сайті.

СК "Експрес Страхування" входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та більше 6 років поспіль утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК "Експрес Страхування" є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі ("зелені") оцінки з ОСЦПВ ("автоцивілки") за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.