Фото УНИАН

Національна акціонерна компанія «Надра України» шукає інвесторів для розробки родовищ титанових руд, розташованих на чотирьох родовищах у Житомирській області, йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з повідомленням, компанія має намір залучити інвесторів для розробки Красноріченського, Лівобережного, Паромовського та Тростянецького родовища титанових руд, спецдозволами на користування якими володіє «Житомирбуррозвідка» - дочірнє підприємство «Надра України».

Кінцевий термін подачі документів на участь у конкурсі, а також розкриття пропозицій - 11 грудня 2014 року.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, «Надра України» також шукає інвесторів для розробки нафтогазових родовищ, розташованих на Вільховській (Івано-Франківська обл.), Красноїльській площі (Чернівецька обл.) і на Перевозовському родовищі (Полтавська обл.).

30 вересня «Надра України» провела відкритий конкурс із залучення інвестицій у розробку родовищ корисних копалин, спецдозволи на користування якими мають її дочірні підприємства. На конкурс було винесено 16 нафтогазових і титанових родовищ, однак заявки надійшли лише на 4 нафтогазові площі.

Читайте також«Надра України» готова допомогти власникам спецдозволів збільшити ефективність видобутку

Довідка УНІАН. Національна акціонерна компанія "Надра України" створена відповідно до указу президента України від 14 червня 2000 року "Про заходи щодо підвищення ефективності управління підприємствами в галузі геології" з метою поліпшення забезпечення потреб України в корисних копалинах, збереження і нарощування потенціалу геологічних підприємств.

До складу компанії входять 13 геологорозвідувальних і спеціалізованих підприємств.