Ілюстрація REUTERS

У Coca-Cola з'явиться новий смак. Про це йдеться у відповідному релізі на сайті компанії. Напій матиме смак апельсина та ванілі. Він буде представлений у двох форматах — з цукром і без (солодка Orange Vanilla Coke і Orange Vanilla Coke Zero Sugar).

Читайте такожCoca-Cola планує зробити газовану воду з марихуаною

Смакова лінійка товарів Coca-Cola, як зазначили в компанії, зміниться вперше за останні десять років. У магазинах новий напій повинен з'явитися вже 25 лютого. Покупці яких країн зможуть придбати його вже в цей день, в прес-службі не пояснили, передає РБК.

Відео дня

Під час розробки нового смаку, як розповіли представники Coca-Cola, в компанії розглядали три альтернативних варіанти — на ринку могла з'явитися Coca-Cola зі смаком малини, лимона або імбиру. Однак поєднання апельсину та ванілі стало явним фаворитом у фокус-групах, які дегустували напій, відзначили в компанії. Минулого літа Orange Vanilla Coke без цукру з'явилася в магазинах Австралії, нагадали в прес-службі, зазначивши, що пізніше солодка Coke Orange Vanilla стала доступна канадським покупцям. Новий смак, за інформацією компанії, сподобався споживачам на обох ринках.

В цілому розробка Orange Vanilla Coke — від концепції до запуску — зайняла в інноваційної команди Coca-Cola менше року, наголошується в релізі. Раніше у напою, як нагадали в компанії, крім стандартного існували й інші смаки — ванільний (випуск цього напою почався в 2007 році) і вишневий (він на ринку присутній із 1985 року).

Orange Vanilla Coke вже не перша новинка Coca-Cola за останній рік. У травні 2018 року компанія випустила на ринок перший алкогольний напій.