Kinship стане унікальною платформою для співпраці підприємців та інноваторів

Світовий лідер в галузі товарів для здоров'я та харчування домашніх тварин компанія Mars Inc оголосила про створення підрозділу Kinship – першої інноваційної платформи для співпраці у сфері догляду за домашніми улюбленцями.

Діяльність Kinship буде спрямована на створення інноваційних продуктів і компаній в напрямках охорони здоров'я, харчування і наукових досліджень, здатних змінити підходи до догляду за домашніми тваринами. Серед трендів, що призвели до створення такої платформи - зростаючий попит на нові та інноваційні варіанти догляду та лікування, можливості для індивідуальних рішень в області харчування, поява нових інструментів у сфері збору та аналітики даних і відкриття в багатьох наукових галузях, починаючи від біології мікробіомів і закінчуючи машинним навчанням.

Відео дня

"Ми натхнені тим, що наш новий глобальний підрозділ, Kinship, стане унікальною платформою для співпраці підприємців та інноваторів, які разом буде створювати нові продукти та послуги в дусі нашої спільної мети: створити кращий світ для домашніх тварин, - прокоментував Пол Вейраух, президент Mars Petcare. В області великих даних, науки та пов'язаних з ними технологій існують надзвичайні можливості. Додайте до них ресурси, охоплення та інші можливості світового лідера галузі, такого як компанія Mars, і разом ми зможемо створити потужну силу, трансформуючий догляд за домашніми тваринами".

Kinship використовує свою унікальну платформу для створення компаній, подібних Whistle Labs – виробника смарт-трекерів для домашніх вихованців, Wisdom Health - світового лідера в галузі генетики домашніх тварин; а також для залучення партнерів до трансформаційних ініціатив, таких як Pet Insight Project, найбільшого в історії дослідження здоров'я домашніх тварин.

"Мета Kinship - об'єднати яскраві уми та інноваційні компанії з галузі по догляду за домашніми тваринами", - говорить Леонід Судаков, президент Kinship. "Ми хочемо, щоб Kinship стала унікальною платформою для співпраці, яка об'єднає засновників компаній, інноваторів та галузевих партнерів, і дасть їм можливість поділитися своїми амбіціями, отримати доступ до кращих талантам і досвіду, а також відкрити захоплюючі можливості у сфері догляду за домашніми тваринами".

Партнери Kinship отримають доступ до експертів Kinship і Mars Petcare, зібраним великим даними та аналітиці, а також до інструментів фінансування, серед яких: Pet Project, пітчинг-захід для стартапів, перший акселератор у сфері догляду за тваринами Leap Venture Studio і венчурний фонд Companion Fund з капіталом в 100 млн доларів США.