Ілюстрація REUTERS

Державна архітектурно-будівельна інспекція (ДАБІ) анулювала дозвіл на будівництво житлового будинку на вул. Гоголівська, 32-В, у Шевченківському районі міста Києва, замовником якого є «Авіакомпанія ВІТА».

Читайте такожВ Україні нарахували 150 довгобудів: найбільше їх у Києві

Про це повідомила прес-служба Держархбудінспекції.

Відео дня

«Держархбудінспекція на підставі звернення депутата Київської міської ради Ольги Балицької провела документальну перевірку правомірності видачі містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на вул. Гоголівській 32-В у Шевченківському районі міста Києва», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в ході перевірки встановлено невідповідність намірів забудови земельної ділянки з Генеральним планом міста Києва.

«Проведено позапланову перевірку і ухвалено рішення про скасування дії містобудівних умов і обмежень», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше Держархбудінспекція зупинила будівельні роботи на трьох резонансних об'єктах Київської області.

Довідка УНІАН. «Авіакомпанія ВІТА» заснована Володимиром Сівковичем, колишнім заступником секретаря РНБО часів президента Януковича.