Колишній керівник ДАБІ Сергій Кузьмін звільнений / фото УНІАН

Кабінет міністрів призначив виконуючим обов'язки голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ) Олександра Строкача, який раніше обіймав посаду директора департаменту ДАБІ з архітектурного контролю та нагляду.

Читайте такожГончарук збирається звільнити всіх неефективних керівників, які "пиляють" наші з вами ресурси

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

«Призначений в. о. голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олександр Строкач. Колишній (тепер вже) керівник Сергій Кузьмін звільнений», - написав він.

Як повідомляв УНІАН, 29 березня Кабінет міністрів призначив головою Державної архітектурно-будівельної інспекції Сергія Кузьміна, який з червня 2015 року по січень 2019 року обіймав посаду голови державного підприємства "Спеціалізована державна експертна організація - Центральна служба Української державної будівельної експертизи".

Проте, в липні на той час віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, заявив, що Сергій Кузьмін не пройшов випробувальний термін. За словами Зубка, Кузьмін не виконав поставлені перед ним завдання, серед яких було запровадження електронного кабінету, реструктуризація ДАБІ і так далі. Більш того, кількість відмов зросла з 20 до 70%.