Холодильники з технологією HARVESTfresh™, розроблені beko, імітують сонячні цикли за допомогою спеціального світла, і таким чином допомагають зберегти вітаміни в овочах та фруктах протягом тривалого терміну.

Компанія beko, лідер з виробництва побутової техніки в Європі, розробила холодильники з технологією HARVESTfresh™, які відтворюють світловий день і таким чином зберігають фрукти та овочі свіжими.

Використання технології HARVESTfresh™ допоможе уникнути ситуацій, коли фрукти та овочі викидаються у смітник через втрату поживності, смаку та користі.

Відео дня

У холодильниках використовується спеціальна технологія генерації різних комбінацій трьох основних кольорів освітлення (червоне, зелене, синє) для імітації сонячного світла і його 24-годинного сонячного циклу. Всередині холодильника відтворюється природний денний цикл - день і ніч - і таким чином у поєднанні з прохолодною температурою відтворюється сприятливе світлове середовище, що дозволяє зберігати овочі та фрукти протягом тривалого часу після того, як вони були зібрані.

«Наша глобальна мета – покращувати життя користувачів і сприяти популяризації культури здорового харчування. Технологія HARVESTfresh™ допомагає уникнути швидкого псування корисних фруктів і овочів через несприятливі умови зберігання, і забезпечить їхнє тривале зберігання в тому стані, в якому вони були придбані. Ми не обмежуємося виробництвом якісної побутової техніки – для нас не менш важливо, щоб її користувачі жили здорово і споживали якісні продукти», — заявив Арбатли Алп, генеральний директор Беко Україна.

Спеціальні дослідження, проведені Intertek*, засвідчили, що помідори, морква, зелений перець, шпинат та низка інших овочів зберігали вітамін A та C у холодильнику з технологією HARVESTfresh™ значно довше, ніж у звичайних холодильниках.

У компанії заявляють, що ця інновація є частиною глобальної програми beko, спрямованої на надання споживачам доступних “лайфхаків”, здатних покращити якість життя, а також мотивувати нове покоління до більш здорового харчування.

Компанія beko є офіційним партнером ФК «Барселона», і спільно з клубом розвиває ініціативу Eat Like a Pro, що спрямована на запобігання дитячому ожирінню, надихаючи дітей правильно харчуватися і брати приклад із улюблених спортсменів. У 2019 році ініціатива Eat Like a Pro була масштабована на сферу кіберспорту, коли beko стала спонсором однієї з найбільш популярних світових ігрових дисциплін - League of Legends.

Довідка про компанію beko

beko — міжнародний бренд побутової техніки, що входить до групи компаній Arçelik, яка представлена в більш як 140 країнах. Компанія пропонує лінійки продуктів, що включають побутову техніку, кондиціонери повітря і дрібну техніку. beko — європейський лідер серед брендів на ринку окремостоячої побутової техніки для дому, і найбільший бренд побутової техніки у Великій Британії. Бренд є Головним партнером ФК “Барселона”, іменним партнером чоловічої баскетбольної команди “Фенербахче” і Офіційним постачальником Європейського чемпіонату League of Legends (LEC).

Для більш детальної інформації просимо звертатися: media@havasprkyiv.com.ua  info@beko.ua