Про набір додаткового персоналу заявила прес-служба "Нової Пошти". Рішення про розширення штату компанія прийняла в рамках підготовки до високого сезону, який стартує в жовтні й триває до Нового року. Разом з тим, всі працевлаштовані співробітники продовжать працювати в "Новій Пошті" на постійній основі.

Компанія пропонує вакансії операторів поштових відділень, кур'єрів і вантажників сортувальних терміналів. З детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням https://novaposhta.ua/all_jobs  або за телефоном: +38 (067) 000 00 25.

Відео дня

"Це не сезонна робота, всі співробітники будуть оформлені в штат і залишаються працювати з нами на постійній основі. Кожен працівник Нової Пошти має офіційне працевлаштування, стабільну зарплату і безкоштовну медичну страховку. Для співробітників сортувальних терміналів у нас передбачений трансфер, безкоштовні обіди та проживання",- говорить HR-директор "Нової Пошти" Ніна Масюк.

Вона додала, що на період високого сезону припадає збільшення доставок, бо люди починають завчасно готуватися до свят, купують багато подарунків в українських інтернет-магазинах і зарубіжних онлайн-майданчиках.  В середньому обсяги доставки збільшуються на 30%-50% в порівнянні з літніми місяцями.

Нагадаємо, що мережа компанії налічує понад 8700 відділень по всій Україні та 7000 поштоматів. Кількість відправлень у 2020 році перевищила 327 млн посилок.