У частині Києва підвищили комунальні тарифи / фото УНІАН

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), підвищила тарифи на опалення і гарячу воду для мешканців Дніпровського і Дарницького районів Києва, які обслуговуються енергопостачальною компанією «Євро-Реконструкція», що експлуатує столичну Дарницьку ТЕЦ.

Читайте такожУ чотирьох великих містах України вже стартував опалювальний сезон

Відповідну постанову було прийнято на засіданні НКРЕКП 18 жовтня.

Відео дня

Так, тариф «Євро-Реконструкції» на опалення зросте на 3,7%, до 1225,19 грн для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними лічильниками та до 32,58 грн за 1 кв. м на місяць для абонентів без лічильників.

Тариф на гарячу воду за умови підключення рушникосушарки збільшився до 73,53 грн за 1 куб. м з 70,56 грн. Тариф на гарячу воду за відсутності рушникосушки зріс до 67,93 грн за 1 куб. м з 65,15 грн.

Усі тарифи вказано з ПДВ. Постанова набирає чинності з дня, наступного за днем її опублікування в офіційному друкованому виданні - газеті «Урядовий кур'єр».

Довідка УНІАН. Дарницька ТЕЦ забезпечує теплом і гарячим водопостачанням промислові підприємства та житлові масиви Дніпровського і Дарницького районів Києва. Встановлена теплова потужність підприємства - 1080 Гкал/год. Встановлена електрична потужність - 250 МВт.